عنوان: |
بررسی اثر EDTA همراه با عصاره سیر بر نفوذ پذیری آئورت در حضور رژیم پرکلسترول در خرگوش در طولانی مدت |
|
پديدآور: |
/ نگارش مهتاب کمالی کمالی، مهتاب |
|
نام سازمان: |
دانشگاه پیامنور , . مرکز اصفهان . دانشکده علوم پایه . گروه علمی زیستشناسی |
|
نوع ماده: |
همه انواع مدارک--متون--پايان نامه |
|
نوع فایل: | |
يادداشتهاي مربوط به پايان نامه ها: |
(کارشناسی ارشد) : علوم جانوری، گرایش فیزیولوژی |
|
زبان اثر: | |
موضوع: |
عصاره |
سیر |
رژیم غذایی |
لیپیدها |
کلسترول رژیم غذایی |
خرگوشها |
آئورت |
نفوذپذیری مویرگ |
آترواسکلروز |
بیماریهای قلب و عروق |
اتیلندیآمینتترااستیکاسید |
|
چکيده: |
هدف از این تحقیق بررسی اثر EDTA همراه با عصاره سیر بر کاهش نفوذپذیری اندوتلیوم آئورت، لیپیدهای پلاسما و تشکیل رگههای چربی در دیواره آئورت خرگوشهای هیپرکلسترولمیک در طولانیمدت بود. به این منظور ۶۴ عدد خرگوش نر به طور تصادفی به چهار گوره تقسیم شدند؛ گروه۱: رژیم پرکلسترول۱٪+ EDTA (mg۱۰۰به هر خرگوش)، گروه ۲: رژیم پرکلسترول ۱٪ + EDTA (mg۱۰۰به هر خرگوش) + عصاره سیر (mg۴۰۰ ماده مؤث |
|
شماره کتابشناسي ملي: | |
يادداشت: | |
يادداشت کلي: | |
شناسه کد کتاب: | |
سال نشر: | |
پیوند ثابت: |
http://dl.nlai.ir/UI/Permalink/843039 |
|